Barbecues Terrasverwarmers

72 produkten

Barbecues en terrasverwarming bij Alice's Garden. Ontdek onze barbecues, planchas en terrasverwarmers. Snelle levering, beste prijs garantie! Het hele jaar door wachten wij met ongeduld de eersten zonnenstralen zodat er meteen gelunched kan worden op het terras. Dit is de beste tijd om te investeren in een barbecue of terrasverwarmer. De goede geur van gegrilde vlees geeft u goesting? Maak dan de juiste keuze.

GEZELLIG ETEN IN DE WARMTE DANKZIJ ONZE TERRASVERWARMERS De zomer doet denken aan warmte, maar 's nachts kan het wel wat koud worden. Het zou jammer zijn om niet te kunnen genieten van zijn terras. Daarom bieden wij verschillende typen terrasverwarmers. OPENLUCHT KEUKEN/ GEZELLIG KOOKHOEK Bij zomerperiode kunnen wij ons de volgende vraag stellen: barbecue of plancha? Op uw terras, rond het zwembad of in uw tuin, het is belangrijk om de juiste apparatuur te vinden. BARBECUE: DE WARE SMAAK VAN AUTHENTICITEIT In de keuken, houden we van de authentieke smaak en met name die van gas of houtskool barbecues. Voor puristen, kunt u met deze kookmethode koken zonder vet te gebruiken en is het vlees makkelijker te handelen. PLANCHA: KOKEN IN HET SPAANS Als keuken snel en gemakkelijk is voor u, dan is een plancha een ideale kookmethode. Met een kookmethode zonder vet kunt u vlees, vis en zelfs groenten koken. DE TERRASVERWARMER Als u het hele jaar door van uw terras wilt genieten, dan zal een kleine terrasverwarmer heel fijn zjin bij koele avonden. DE TERRASVERWARMER: EEN GEMAKKELIJKE OPLOSSING Het gas heeft meerdere voordelen. Met een piëzo-elektrische ontsteking puls, zal er een hagelijke warmte om de tafel worden uitgezonden om heerlijk in de warmte te kunnen genieten. De terrasvewarmer is praktisch en handig dankzij zijn kleine wielen. Hij kan worden verplaatst zoals u wenst. Ook kan hij makkelijk worden opgeruimd voor de winter. Met een autonomisch vermogen van 16 tot 28 uur, kunt u de hele nacht warm blijven. U hoeft alleen een gastank van butaan of propaan op te slaan op voorhand om niet te kort te hebben. DE VUURPOT: EEN NATUURLIJK TERRASVERWARMING Op feestjes of grote bijeenkomsten in uw tuin, is de vuurpot de ideale externe verwarming om het meeste van uw avond te genieten. Dit gietijzeren product zal dienen als buitenhaard. Het kan op verschillende manieren gevuld worden, namelijk met hout en houtskool. Men kan het ook gebruiken om te koken met het toevoegen van een grill.

Leer meer over Barbecues Terrasverwarmers >

  9

  Gebaseerd op 1387 recensies
  Voor meer kijk op kiyoh.

  17/09/2020
  Piètre qualité de la visserie du salon de jardin.
  jean LARDENOEY - Sars-la-Buissière [6542]
  15/09/2020
  Super top
  Liloo - Frameries
  11/09/2020
  Parfait
  Carole - Libramont

  Door verder te gaan met uw navigatie, accepteert u het gebruik van cookies om u diensten en aanbiedingen aan te bieden die zijn aangepast aan uw interessegebieden en om de frequentie van onze diensten te meten. En leer meer over cookies.