Parasols priëlen

246 produkten

Parasols en priëlen bij Alice's Garden. Ontdek ons aanbod van parasols, priëlen en receptietenten. Snelle levering, beste prijs garantie! Wanneer de zon schijnt en u woont in een huis, zijn er meerdere oplossingen om uzelf tegen de zon te beschermen. De parasol, het prieel, schaduwzeil ...

DE TRENDY TAUPE EN ECRU VOOR DE GEDEPORTEERDE PARASOL De zweefparasols, priëlen en schaduwzeilen zijn nu actueel en trendy. De zweefparasol heeft het voordeel dat het bij alle soorten tafels kan worden aangepast, in tegenstelling tot een centrale parasol die in een voet moet worden gestoken. Het prieel zorgt voor een groter oppervlakte aan schaduw op uw terras of tuin. Het verschil tussen parasols en priëlen is hun windbestendigheid. Het prieel kunt u aan uw muur bevestigen. Dankzij onze verschillende mogelijkheden kunt u makkelijk van uw tuin / terras genieten met schaduw. MAAK EEN SCHADUW IN UW TUIN MET EEN PARASOL Alice's Garden biedt een reeks aan priëlen, parasols, en opbergtassen om uw tuin set uit te rusten. Afhankelijk van het gebied van de tuin, is het belangrijk om de juiste maat van parasol te kiezen. Voor ronde parasols, de varieert de diameter van 2,6 meter tot 3 meter. Voor gedeporteerde parasols, bieden wij vierkantige en rechthoekige parasols van 3x3m of 3x4m. In termen van de gebruikte materialen, zij alle doeken waterafstotend en de structuren van aluminium. Om van uw tuin te genieten op een veilige manier, is het belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen. Voor een zweefparasol, raden we het aan de parasolvoet te anekeren met 4 tegels. Met het prieel, kunt u aan de muur bevestigen om eventuele windbeschadiging te voorkomen.

Leer meer over Parasols priëlen >

  9

  Gebaseerd op 1387 recensies
  Voor meer kijk op kiyoh.

  17/09/2020
  Piètre qualité de la visserie du salon de jardin.
  jean LARDENOEY - Sars-la-Buissière [6542]
  15/09/2020
  Super top
  Liloo - Frameries
  11/09/2020
  Parfait
  Carole - Libramont

  Door verder te gaan met uw navigatie, accepteert u het gebruik van cookies om u diensten en aanbiedingen aan te bieden die zijn aangepast aan uw interessegebieden en om de frequentie van onze diensten te meten. En leer meer over cookies.